20171012 115531A

 

ИЗДАТЕЛСТВО МАРТИЛЕН издава всякакъв вид учебна литература и книги. Ние предлагаме висококачествено отпечатване, дизайн и редакционно оформление на всякакъв вид литература, в желаното от клиента количество,  цвят и хартия.

Ако желаете да издадете Книга, Специализиран Каталог или Брошура, Моля свържете се с Нас по телефона или изпратете Вашето конкретно запитване на нашия E-mail адрес - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., след което в най-кратък срок ще ви отговорим на запитването за оферта.

Пледлагаме отпечатване на всякакъв вид рекламни материали и брошури. Брошурите могат да бъдат формати А3, А4, А5, както и различни други формати, едностранни или двустранни. Могат да бъдат нестандартно изрязани, с разнообразни по вид корици, твърди или меки, както и хартия - луксозен гланц или мат.

Отпечатване на всички
необходими материали за организиране на тематични конференции и семинари в желания от Вас цвят, размер и количество, включително
:

Книги
Учебници
Брошури

Каталози
Бланки
Флаери
Плакати
Календари
• Други Реклами материали


За допълнителна информация относно цени на печатните услуги и сроковете за изработка, моля свържете се с нас по телефона. 

Преди изпълнение на поръчката, ще се свържем с Вас за потвърждение!


 Услуги
Google+